Linkedin en X

LinkedIn en X(vroeger Twitter) hebben niet de mogelijkheid een beheerder na uw overlijden aan te stellen. Het is verstandig om uw online accounts te koppelen aan een email adres dat aan uw nabestaanden of executeur altijd toegang biedt. Zo kunnen uw nabestaanden of uw executeur zelf uw account verwijderen.

Tip:

Zorg dat uw vertrouwenspersoon (of personen) of executeur op de hoogte is van uw digitale accounts. Maak een lijst van email-accounts, social media accounts en andere online accounts (blogs, online shopping, airmiles enzovoort) Zorg dat alle accounts hetzelfde mailadres hebben om het wachtwoord te resetten. Wilt u niet dat uw vertrouwenspersoon toegang heeft tot uw privé emails? Zorg er dan voor dat u meerdere emailadressen hebt en houdt privé mail gescheiden van de zakelijke mails. U kunt uw vertrouwenspersoon instructies geven voor toegang tot het zakelijke emailaccount.

Heeft u als nabestaande geen toegang tot de email van de overledene? Lees dan verder.

LinkedIn na overlijden

Nabestaanden kunnen LinkedIn verzoeken een account van een overleden naaste te verwijderen. Volg de stappen de nodig zijn hier.

X na overlijden

Nabestaanden kunnen X verzoeken een account van een overleden naaste te verwijderen. Volg de stappen de nodig zijn hier. Let op: Er moet een officiële vertaling van de overlijdensakte naar het hoofdkantoor in San Francisco gestuurd worden.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >