Reportages

Een plechtigheid audiovisueel vastleggen

In de periode rondom een uitvaart gebeurt er zo veel dat het voor de nabestaanden vaak moeilijk is de afscheidsplechtigheid in zich op te nemen. Op verzoek kan er een geluidsopname gemaakt worden, zodat er op een later tijdstip in alle rust nog eens geluisterd kan worden naar de sprekers, de muziek en de eventuele kerkdienst. Er zijn speciale uitvaartfotografen, die ervoor zorgen dat ook het beeld wordt vastgelegd. Ook is het mogelijk een video-opname van de uitvaart te laten maken.

Een dergelijke opname kan ook aan familieleden in het buitenland gestuurd worden. Op die manier kunnen zij de plechtigheid toch meebeleven, ook als zij niet persoonlijk aanwezig konden zijn. Een film van de uitvaart kan ook van zeer grote waarde zijn voor kinderen die op jonge leeftijd een ouder verliezen. Wanneer ze ouder worden zullen ze meer willen weten over wie hun vader/moeder precies was. Dankzij een film van de uitvaart kunnen ze vele jaren later op de beelden zien wie de vrienden waren en wat er werd gezegd over de overledene.

U kunt er voor kiezen om de uitvaart zelf te filmen, maar realiseer u dat dat erg moeilijk is. Voor een professionele video waarin de uitvaart op een sfeervolle en passende manier wordt vastgelegd kunt u terecht bij Uitvaart.tv. Onze videospecialisten werken dagelijks in de uitvaartbranche en weten als geen ander hoe ze op een onopvallende wijze een video kunnen maken van de uitvaart. Mail naar info@uitvaart.tv voor meer informatie en een passende offerte.

Vind een onderneming:

Foto- en videoreportages

Bedrijven die foto en / of videoreportages kunnen maken van de uitvaart.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >