Motor/Trike

Laatste rit met motor of trike


Foto: BDK Media

Voor echte motorliefhebbers zijn er verschillende mogelijkheden om de laatste rit te laten plaatsvinden met hun geliefde voertuig. Zo is er een speciale uitvaart Harley Davidson op de markt, maar ook een speciale motoraanhanger waarop een kist verplaatst kan worden door praktisch alle soorten motoren of trikes. Deze voertuigen moeten dan wel beschikken over een trekhaak.

BELANGRIJK OM TE WETEN

Uitkomst voor echte motorliefhebbers

Ook vervoer met trike
Motoraanhanger

Motoraanhanger

Om het mogelijk te maken om een kist te vervoeren met een motor of trike is er een speciale motoraanhanger ontwikkeld. Op deze aanhanger is een rek geplaatst waarop de kist kan worden gezet. Dit rek is voorzien van rollers en 6 klemmen om de kist mee vast te draaien.

Voor extra veiligheid is de motoraanhanger voorzien van een hydraulisch oplooprem. De aanhanger heeft prima rijeigenschappen. Het maximale gewicht dat getrokken mag worden blijft de helft van het gewicht van de trekkende motor. In de meeste gevallen zal men binnen de norm blijven. Mocht men iets buiten deze norm vallen dan is dit voor het rijden van een uitvaart geen belemmering.

De aanhanger kan worden gehuurd met motor en chauffeur, maar het is ook mogelijk om de aanhanger achter uw eigen motor/trike te plaatsen. De aanhanger is te huur vanaf 275 euro per dag. Het huren van de aanhanger met chauffeur en motor kost tussen de 500 en 700 euro per dag (afhankelijk van de afstand).

Kijk voor meer informatie op www.motoruitvaarten.nl

Uitvaart Harley Davidson

Uitvaart Harley Davidson

De uitvaart Harley Davidson is een motor met een zijspan die speciaal is gemaakt om een kist te kunnen vervoeren. De motor is te huur met chauffeur. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de weersomstandigheden. De zijspan is niet overdekt en bij regen zal de kist dus nat worden.

Kijk hier voor verhuurinformatie.

Beoordeel dit artikel:

Kunnen we dit artikel verbeteren? Ontbreekt het aan inhoud, of vond u niet precies wat u zocht? Laat ons het weten.
Wilt u een antwoord? Vermeld dan uw e-mailadres!
Verzenden >
Vind een onderneming:

Atropos Uitvaartverzorging

Leverancier van motoraanhanger, trikes en uitvaartfiets.

Hesselmans International

Leverancier van de Hesselmans Harley uitvaartmotor
Uitvaartmotor
Reportage door: Uitvaart.tv Hesselmans Harley Davidson voor motorfanaten
Meer reportages
Uitvaartvervoer Atropos
Reportage door: Uitvaart.tv Motorliefhebbers kunnen hun laatste rit ook maken op een motor.
Meer reportages
Mr Willem van der Putten

JURIDISCH ADVIES

Mr Willem van der Putten

Aanhanger als lijkwagen

Stel een vraag