Laatste verzorging van een overledene

http://www.youtube.com/watch?v=Vo_13VIRRAI&version=3&rel=0&showinfo=0&hd=1&autoplay=1&modestbranding=1|28523|Vo_13VIRRAI

Door:
Gepubliceerd:
Duur: 0:0

Bij de redactie van Uitvaart.Com komen met regelmaat vragen binnen over de laatste verzorging van een overledene. Mensen vragen zich af hoe de laatste verzorging in zijn werk gaat maar ook vragen ze zich af waarom een overledene een laatste verzorging krijgt.

Om een duidelijk antwoord te kunnen geven op de vragen rondom de laatste verzorging van een overledene heeft Uitvaart.tv deze film gemaakt. In de film legt Marianne Ronday-Mets, overledenenverzorger van Gooische Uitvaartverzorging, uit hoe de laatste verzorging in zijn werk gaat. De kijker krijgt daarmee antwoorden op alle vragen over dit onderwerp. Daarnaast kan het nabestaanden helpen om te bepalen of en welke onderdelen van de laatste verzorging ze zelf willen verzorgen.

Reageer op dit artikel

Reacties:


31 mei 2013 om 19:16

angela

ook bij mij op de laptop werkt alleen het reclame filmpje. de rest van het filmpje wordt helaas niet getoond. heeft u daar een oplossing voor?


20 mei 2013 om 12:54

Emma Kolbeek

Dag, bij mij op PC zowel als tablet werkt alleen de reclame voor de filmpjes aan. De filmpjes worden niet vertoond. Geldt voor alle filmpjes.
Kunt u dit oplossen?


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE