U bent hier: home / infotheek / boeken / rouw / verlaat verdriet

Verlaat verdriet

Verlaat verdriet

Auteur: M. Ankersmid

M. Ankersmid | 122 pagina's | April 2002

Mieke Ankersmid heeft zelf haar moeder op jonge leeftijd verloren. Voor het schrijven van dit boek heeft zij geput uit de jarenlange ervaring die zij in het werken met lotgenoten heeft opgedaan en uit persoonlijke gesprekken met mensen die jong een ouder hebben verloren.

Dit boek wil vooral herkenning bieden, onder andere door gebruik te maken van veel directe citaten. Het kan hulpverleners inzicht geven in deze problematiek. Het geeft niet alleen informatie over de problemen die dit op latere leeftijd op kan leveren, maar biedt ook perspectieven om hier alsnog aan te werken.

Het boek is niet in de boekhandel te vinden. Het kan besteld worden, binnen Nederland, door € 22,50 per boek over te maken (inclusief verzendkosten) op giro 1107144 t.n.v. M. Ankersmid te Berg en Dal onder duidelijke vermelding van uw naam en adres en het aantal gewenste exemplaren. De bestelling wordt verstuurd na ontvangst van betaling.

Bestelling buiten Nederland:
Voor landen binnen Europa is de prijs € 24,- inclusief verzendkosten. Voor de betaling zijn internationale overschrijvingskaarten nodig, die gratis zijn te verkrijgen bij de bank. Het bedrag van € 24- dient dan, onder duidelijke vermelding van naam en woonplaats, overgemaakt te worden op de volgende rekening:
M. Ankersmid, Berg en Dal, Nederland, IBAN NL94 PSTB 0001107144, BIC.PSTBNL.21.

Beoordeel dit artikel:

Kunnen we dit artikel verbeteren? Ontbreekt het aan inhoud, of vond u niet precies wat u zocht? Laat ons het weten.
Wilt u een antwoord? Vermeld dan uw e-mailadres!
Verzenden >