Laatste wensen

Laatste wensen

Auteur: Geert Arts en Rinske Arts

De Lemmer | 72 pagina's | 2009

Rinske Arts Geert Arts, Laatste wensen

Heeft u er wel eens over nagedacht wat er gebeurd als u er plotseling niet meer zult zijn? Hoe ziet uw begrafenis eruit, wat gebeurt er met uw kinderen, met uw huisdier, wat moet er financieel geregeld worden? Wat wilt u nog over uzelf vertellen, wat wilt u nog zeggen tegen uw naasten? Weinig Nederlanders hebben daar over nagedacht en nog veel minder hebben dat op papier gezet.

Het boek 'Laatste wensen' biedt u een goed houvast om uw wensen rondom en na uw overlijden vast te leggen. Aan de hand van vragen en steekwoorden, zult u nu reeds nadenken over alles wat dan belangrijk is. Uiteindelijk ontstaat er met het invullen van dit boek een kostbaar document, waarin uw wensen over uw afscheid staan, maar ook wat u meemaakte en wie u werkelijk was.

Over de auteurs:

De bedenkers en auteurs van dit boek zijn vader en dochter Geert en Rinske Arts.

Geert Arts is jaren werkzaam geweest als leerkracht in het het basisonderwijs. Hij heeft binnen het onderwijs alle groepen en vele functies gehad. In zijn vrije tijd was hij vaak sportief bezig. Golfen, tennissen en wielrennen deed hij erg graag. Ook lezen, beleggen en de natuur waren grote hobby's. Zondagavond 15 februari 2009 is de auteur van'Laatste wensen' thuis in Leuth, op 58 jarige leeftijd aan longkanker overleden. Geert heeft de ontvangst van zijn boek nog meegemaakt en was zelf tevens de eerste gebruiker.

Rinske Arts is 27 jaar en al een aantal jaren werkzaam als administratief medewerkster. Zij leek eerst haar beide ouders achterna te gaan door ook aan de PABO te gaan studeren maar zij zag het uiteindelijk toch niet zitten om voor de klas te staan. In haar vrije tijd leest en reist zij graag.

Het boek is te bestellen via de website http://www.laatstewensen.com/


ISBN 9789079910021

Beoordeel dit artikel:

Kunnen we dit artikel verbeteren? Ontbreekt het aan inhoud, of vond u niet precies wat u zocht? Laat ons het weten.
Wilt u een antwoord? Vermeld dan uw e-mailadres!
Verzenden >