Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Stap voor stap

62 pagina's | oktober 2021

Stap voor stapEen gedichtenboek voor kinderen/jongeren, leerkrachten, ouder(s) en/of verzorger(s). Het boek omvat gedichten en kleurrijke illustraties rondom herkenbare momenten als verlies, vriendschap, missen, (h)erkenning van je unieke ik en troost in welke vorm dan ook.

Want als een glimlach en tranen op het zelfde moment verschijnen, is het vaak het mooiste moment ooit.
Net als het eerste gedichtenbundel Stralend dichtbij jou - Toen, nu en voor altijd, is het een boek om het gesprek op gang te brengen, (h)erkenning of troost te bieden of gewoon lekker op de bank te lezen. Stap voor stap. Tot je er bent.

Dit boek zal onder andere verkrijgbaar zijn bij Bruna Emmeloord en De Fakkel te Emmeloord.

Over de auteur

Irmgard Breidenbach-Stokking, getrouwd en moeder van twee zonen, heeft jaren in de gehandicaptenzorg en als onderwijsassistent binnen het (speciaal) onderwijs gewerkt. Deze combinatie tezamen met haar twee jaren reizen met Up With People, deden haar beseffen dat korte gedichten haar, maar ook de cliënten en kinderen, hielpen in de (h)erkenning, verwerking en herinneren van dierbare, verdrietige en vrolijke momenten. Zij besloot haar droom verder te volgen door een tweede gedichtenboek te schrijven. Stap voor stap - Tot je er bent.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder