Stap voor stap

Stap voor stap

Auteur: Irmgard Breidenbach

62 pagina's | oktober 2021

Een gedichtenboek voor kinderen/jongeren, leerkrachten, ouder(s) en/of verzorger(s). Het boek omvat gedichten en kleurrijke illustraties rondom herkenbare momenten als verlies, vriendschap, missen, (h)erkenning van je unieke ik en troost in welke vorm dan ook.

Want als een glimlach en tranen op het zelfde moment verschijnen, is het vaak het mooiste moment ooit.
Net als het eerste gedichtenbundel Stralend dichtbij jou - Toen, nu en voor altijd, is het een boek om het gesprek op gang te brengen, (h)erkenning of troost te bieden of gewoon lekker op de bank te lezen. Stap voor stap. Tot je er bent.

Dit boek zal onder andere verkrijgbaar zijn bij Bruna Emmeloord en De Fakkel te Emmeloord.

Over de auteur

Irmgard Breidenbach-Stokking, getrouwd en moeder van twee zonen, heeft jaren in de gehandicaptenzorg en als onderwijsassistent binnen het (speciaal) onderwijs gewerkt. Deze combinatie tezamen met haar twee jaren reizen met Up With People, deden haar beseffen dat korte gedichten haar, maar ook de cliënten en kinderen, hielpen in de (h)erkenning, verwerking en herinneren van dierbare, verdrietige en vrolijke momenten. Zij besloot haar droom verder te volgen door een tweede gedichtenboek te schrijven. Stap voor stap - Tot je er bent.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE