Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

De ongeziene wereld (bijna dood ervaringen)

Boekscout | 164 pagina's | maart 2024

De ongeziene wereld (bijna dood ervaringen)Hij verklaart de dieperliggende verbanden van deze vaak onbegrepen ervaringen en wil duidelijk maken dat ook al in dit fysieke bestaan die grote liefde kan worden ervaren. Dit boek met een spiritueel thema wordt op vrijdag 8 maart uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Als iemand overlijdt zijn er veel mensen verdrietig, als iemand uit de dood terugkeert, is dat er maar één.
Dit lijkt een gewaagde uitspraak, en toch is het waar. Het gebeurt regelmatig dat iemand die uit de dood terugkeert helemaal niet blij is.
In dit boek staan verhalen van mensen die een Bijna-dood Ervaring (BDE) hebben gehad, alsook verhalen van mensen die definitief zijn overleden.
Liefde heeft een allesbepalende invloed. Dat vertellen BDE'ers, maar opvallend genoeg ook mensen die hun verhalen hebben leren kennen.
Je bent niet overgeleverd aan willekeur of toeval, zo wordt er ontdekt, want je bent bijzonder geliefd.
Je zult in dit boek verrassende antwoorden vinden op vragen rondom het leven hier en aan de andere zijde.

"Dit originele boek doet je inzien hoe belangrijk onvoorwaardelijke liefde is en wat het voor ons leven kan betekenen. Het zal je ongetwijfeld aan het denken zetten."
Pim van Lommel, cardioloog, BDE-onderzoeker, auteur van ‘Eindeloos bewustzijn’.

Over de auteur
an Weststeijn (1954) heeft van jongs af aan twee passies, muziek en de ongeziene wereld. Hij heeft altijd al geschreven. Als docent muziek en als koordirigent schreef hij talloze teksten die hij zelf op muziek zette. Nu hij gepensioneerd is, schrijft hij vanuit ingeving over zijn tweede passie, de ongeziene wereld. Afgezien van verspreiding via internet of kleinschalig onder eigen beheer is dit boek het eerste boek dat tot publicatie komt. Vanwege zijn grote betrokkenheid met mensen heeft hij besloten om de opbrengst ervan volledig te doneren aan de koepelorganisatie Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland (VPTZ).

ISBN: 9789464893625

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder