Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

De doden spreken

Strengholt United Media | 203 pagina's | Oktober 1993

De doden sprekenDe schrijfster van dit boek had reeds op zeer jeugdige leeftijd helderziende waarnemingen, door het overlijden van haar grootmoeder, die zij zeer liefhad kwam zij in opstand tegen de dood, zij kon simpelweg niet in een vernietiging geloven waardoor alles wat wij op aarde moeten leren en ondervinden waardeloos zou worden, dit werd de aanleiding van haar grote onderzoek naar het voortbestaan na de dood.

Op 27-jarige leeftijd kwam zij in aanraking met de spiritualistische beweging in Nederland, waar zij door haar mediamieke begaafdheid spoedig op de voorgrond trad, zij werd propagandiste voor de Nederlandse vereniging van spiritisten en later medewerkster van de N.W.P. (Nederlandse Werkgroep van Paranormaal begaafden), in welke zij nauw samenwerkte met de wereldberoemde paragnost Gerard Croiset.

In het verlangen ook anderen deelgenoot te maken van het weten dat er bewust leven is na de stoffelijke dood is dit boek tot stand gekomen. Meer echter ligt het in de bedoeling om het leven van de mens door het lezen van de ervaringen van de schrijfster rijker hoopvoller en dieper te maken.

Boek is tweedehands te verkrijgen (o.a. via Bol.Com)
ISBN 90 601 0034 4

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder