Dag, lieve mama

Dag, lieve mama

Auteur: Kirstin Rozema & Sandy Wijsbeek

41 pagina's | 2015

Wat gebeurt er als je mama een ongeluk krijgt? De mama van Marlies komt onder een auto. Ze is dood. Twee agenten komen dat vertellen. Vanaf dat moment komen er ineens heel veel mensen bij Marlies thuis. Wat komt iedereen doen? Wat gebeurt er met mama?

De dood hoort bij het leven. Je leeft in een bepaald verwachtingspatroon.

Vooral voor een kind is de dood vaak een on(be)grijpbaar iets. In dit boekje vertellen we over de plotselinge dood van een ouder. Wat gebeurt er als één van je ouders plotseling komt te overlijden. Waarom komen er allemaal mensen in huis? Iedereen is verdrietig en het kind wordt vaak een beetje naar de achtergrond geschoven.

We proberen duidelijkheid te geven over wat zich kan afspelen in een gezin ten tijde van zo’n verdrietige gebeurtenis. Ook proberen we, tussen de regels door, tips te geven over hoe een kind op te vangen. Dit boekje is tot stand gekomen met advies van een professioneel uitvaartleider.

We proberen de dagen vanaf het moment van overlijden tot de begrafenis zo goed mogelijk te omschrijven. Uiteraard is het slechts een voorbeeld van hoe zo’n periode er uit kan zien.

ISBN: 9789462542518

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >