Onzichtbaar verdriet

Onzichtbaar verdriet

Auteur: Larissa van der Molen

Acco Uitgeverij B.V. | 180 pagina's | oktober 2018

Onzichtbaar verdriet is een voor iedereen die op een creatieve manier aan de slag wil met een (naderend) verlies. Het boek richt zich overigens niet rechtstreeks op rouw als gevolg van het overlijden van een dierbare. Maar het thema heeft wel raakvlakken met rouw na het verlies van een dierbare en kan ook uitvaartprofessionals inspireren om op een andere manier om te gaan met het thema rouw.

Het is een werkboek bij verlies -en rouwsituaties specifiek op thema’s als echtscheiding, uithuisplaatsing, adoptie, een onveilige (thuis)situatie en ziekenhuisopname.

Onzichtbaar verdriet geeft u informatie, inspiratie en concrete handreikingen om op een creatieve manier om te gaan met een verlies bij leven ofwel levend verlies. Het boek is uitermate geschikt voor mensen die zelfstandig en op een creatieve manier aan de slag willen. Dat kunnen ouders, pleegouders of adoptieouders zijn, maar ook hulpverleners, leerkrachten en verpleegkundige. De inhoud van het boek is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Het boek heeft 9 hoofdstukken met daarin een schat aan informatie en 50 opdrachten die u direct kunt toepassen. Alle opdrachten in het boek heb ik de afgelopen twaalf jaar met succes gebruikt in mijn praktijk.

Beoordeel dit artikel:

Kunnen we dit artikel verbeteren? Ontbreekt het aan inhoud, of vond u niet precies wat u zocht? Laat ons het weten.
Wilt u een antwoord? Vermeld dan uw e-mailadres!
Verzenden >

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE