Laat je niet kisten door de commercie

Laat je niet kisten door de commercie

Auteur: Marieke Henselmans

152 pagina's | september 2017

De ervaringsverhalen in dit boek laten zien dat er geen verband is tussen de pracht en de prijs. De goede ervaringen zijn inspirerend, de slechte leerzaam. Je leest over 24 knopen die ooit moeten doorgehakt én de gevolgen voor de prijs.

Weinig mensen verdiepen zich graag in geldzaken en de dood is nog minder populair. Dus vallen we bij een sterfgeval blind van verdriet en niet gehinderd door enige kennis van zaken in de armen van de commercie. Vooral vlak na een overlijden -als je een emotionele onvermoeide dweil bent- zijn er flink wat valkuilen.

Er zijn helaas ook wantoestanden waarbij mortuariumbeheerders, verzekerings-uitvaartverzorgers en zelfstandige uitvaartondernemers bedenkelijk ver gaan in de strijd om klandizie. Waardoor de uitvaart onnodig duur wordt. Dat gaat je na het lezen van dit boek niet (meer) gebeuren.

Met een mooi voorwoord van Bert Keizer.

De pers over Marieke:

‘Henselmans heeft in haar eerdere boeken al bewezen dat ze met grote zorgvuldigheid precies raak weet te schieten’ Bert Keizer (Trouw)

‘Het is weer heerlijk helder Henselmans!’ Maarten Steendam (De Telegraaf)

‘Prettig leesbare stukken met zinnige observaties en een heldere gedachtegang’ NRC Handelsblad (over Consuminderen met kinderen)


ISBN 978-94-90298-08-1

Beoordeel dit artikel:

Kunnen we dit artikel verbeteren? Ontbreekt het aan inhoud, of vond u niet precies wat u zocht? Laat ons het weten.
Wilt u een antwoord? Vermeld dan uw e-mailadres!
Verzenden >