Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Lieve Juul

216 pagina's | 2014

Lieve JuulEen zwangerschap is niet altijd een roze wolk. Zo was de zwangerschap van Nathalie van Stijn, moeder van twee pubers en verloofde van Ewout, verre van ideaal. Zij heeft een placenta praevia totalis (voorliggende placenta). Na een 7 maanden durende strijd slaat het noodlot toe en wordt het gevecht Juul toch teveel. Zij overlijdt ten gevolge van deze aandoening. Tot die dag kreeg Nathalie genoeg voldoening uit het leven wat zij tot dan toe heeft geleid. Na dit verlies ervaart zij dit echter niet meer. De wereld waarin zij en haar partner zich daarna bevinden heeft zij geprobeerd te beschrijven in dit openhartige boek.

Een sterk gevoel dat zij meer betekenis wilt geven aan het ‘nutteloos’ overlijden van haar baby drijft haar tot het schrijven van dit boek. Een boek waarin je niet alleen het verhaal van haar zwangerschap leest, maar ook vooral de emoties voelt. Alles wat Nathalie beleefde, de keuzes die zij heeft moeten maken, schreef zij op. Zo hoopte zij een boek te schrijven waarin je als lezer een kijkje krijgt, van heel dichtbij, hoe het leven is voor iemand die haar baby verliest. Nathalie hoopt steun en herkenning te bieden aan mensen die in een vergelijkbare situatie zitten of gezeten hebben. Helaas zijn deze mensen er... veel teveel.

Nathalie is te volgen via haar blog waar zij haar ervaringen deelt over het leven na het verlies van een baby, de daarnaast blijvende kinderwens en haar IVF traject.

Het boek Lieve Juul is vanaf heden verkrijgbaar via ISBN 9 789402 123791. Via de schrijfster kunt u een exemplaar bestellen via lievejuul@outlook.com . Daarnaast is het boek via de online winkels zoals Bol.com en alle boekhandels te bestellen.

mylifeblogs.nl/lieve-juul
www.facebook.com/mylifeblogs.lievejuul
twitter.com/NathalievStijn
www.linkedin.com/profile/view?id=140124024
www.bol.com/nl/p/lieve-juul/9200000036370905/

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder