Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Midden-Limburg

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Crematorium Midden-Limburg is gelegen in een landelijk gebied in Baexem. Hier staan rust en persoonlijke aandacht voor op, zodat nabestaanden niet worden afgeleid tijdens een plechtigheid.

Het gebouw straalt een intieme sfeer uit met warme kleuren. De prachtige vijver aan de achterzijde maken het idyllische plaatje compleet.

Voor de directe nabestaanden geschikt het crematorium over een familiekamer met een aparte ingang en eigen toilet zodat zij zich samen kunnen voorbereiden op de plechtigheid.

De ruime aula biedt ruimte voor 150 zitplaatsen. Daarnaast zijn er diverse staanplaatsen en bij heel grote groepen is het mogelijk om de ontvangstruimte bij de aula te betrekken. Afscheidsdiensten kunnen hier plaatsen van 08.00 tot 16.00 uur van maandag tot en met zaterdag. De aula beschikt over alle faciliteiten om een persoonlijk en stijlvol afscheid mogelijk te maken. Zo kan er muziek worden gespeeld en foto's worden geprojecteerd.

Na de dienst vertrekken genodigden via een gang van ruim veertig meter met glazen wanden naar de koffiekamers. In totaal zijn er 2 van deze koffiekamers die gescheiden zijn maar voor grotere gezelschappen verenigd kunnen worden. Er is een ruim assortiment aan catering mogelijk. Van koffie met vlaai tot borrelhapjes met wijn. Uw wens is onze focus.

Het terrein met strooiveld en urnenmuur is toegankelijk van 8.30 tot 17.30 uur.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Midden-Limburg:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Midden-Limburg? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder