Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Heeze

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Het comfortabel ingerichte crematorium Heeze is een plek waar u zich prettige kunt voelen wanneer u afscheid neemt van uw dierbare overledene. Het crematorium is gelegen te midden van een bosrijke omgeving. Kunst, warme kleuren en aangenaam meubilair zorgen voor een prettige huiselijke sfeer.

De (enige) aula van het crematorium biedt 160 zitplaatsen en 340 staplaatsen. Ook is er een zwarte piano voor live muziek tijdens de plechtigheid. Ook is het mogelijk foto's en videobeelden te tonen op het grote beeldscherm in de aula. Plechtigheden kunnen plaatsvinden van 08.00 tot 16.00 uur maar het terrein, inclusief strooiveld en columbarium zijn toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Nabestaanden kunnen hun dierbare gedenken en bloemen neerleggen.

Tegenwoordig is er in de koffiekamer heel wat meer mogelijk dan alleen koffie en cake. Wat te denken van een buffet met luxe broodjes, tapas, bittergarnituur of een goed glas wijn? Elke koffiekamer beschikt over een terras met prachtig uitzicht op de vijver en de bossen.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Heeze:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Heeze? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder