Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium en uitvaartcentrum Oosterhout

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Het moderne gebouw van crematorium Oosterhout is duurzaam gebouwd met Accoya hout en grotendeels zelfvoorzienend. Door de modulaire opbouw van het gebouw kan deze groter en kleiner worden gemaakt en is het zelfvoorzienend middels zonnepanelen op het dak van het gebouw.

De dagen voor de uitvaart kan de overledene worden opgebaard in een van de 24-uurs kamers met eigen ingang. Zo kunt u op elk gewenst moment bij de overledene zijn.

Er vindt altijd maar 1 uitvaart tegelijk plaats in het gebouw zodat u nooit andere familie tegen komt tijdens de door u gereserveerde tijd.

De grote aula biedt 150 zitplaatsen maar door uitbreiding met de ontvangstruimte zijn er zelfs 300 zitplaatsen te realiseren. Het gebouw is niet alleen duurzaam, het beschikt over de modernste technieken op het gebied van audio, video en voorlichting zodat iedere uitvaart een waarlijk persoonlijk en uniek afscheid wordt. Zo is de verlichting in de aula aan te passen aan elk gewenste kleur of meerdere kleuren die elkaar afwisselen. Tevens is er een restaurant voor uitgebreide cateringmogelijkheden.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium en uitvaartcentrum Oosterhout:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium en uitvaartcentrum Oosterhout? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder