Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Ellen Somsen Uitvaartzorg

Uw steun voor een mooi afscheid

Afscheid moeten nemen van iemand die je dierbaar is, brengt verwarring, verdriet en pijn met zich mee. En net in deze periode moet er veel besloten en georganiseerd worden. Daar help ik u graag bij. Bij mij kunt u afscheid nemen op uw manier. Ik beloof u een afscheid zoals u het wilt.

Ik luister naar uw ideeën, kom met suggesties en vertel wat er mogelijk is. Zo geven we samen vorm aan een respectvol en stijlvol afscheid, dat past bij uw dierbare en uw wensen. Met zorg regel ik alle zaken die te maken hebben met het overlijden en het afscheid, zodat u daar geen omkijken naar en geen zorgen meer over heeft.

De hele periode ben ik uw contactpersoon. U hoeft uw verhaal maar een keer te vertellen, er is geen miscommunicatie en u krijgt niet steeds te maken met verschillende uitvaartverzorgers. Ook neem ik de tijd voor u. Bij mij hoeft u niet op de eerste dag van het overlijden en in één gesprek alle
besluiten te nemen.

Werkwijze
Na het overlijden van uw dierbare kunt u mij bellen. We spreken af wanneer ik bij u langs kom.
Ik zorg ervoor dat uw dierbare de laatste verzorging krijgt. Indien u wilt, kunt u daarbij aanwezig zijn en eventueel ook helpen. We bespreken of u een thuisopbaring wenst, of dat u wilt dat uw dierbare wordt opgebaard in een uitvaartcentrum.

Daarna neem ik alle tijd om met u de vervolgstappen te bespreken. Wilt u een crematie of een begrafenis? Begraven op een natuurbegraafplaats is ook mogelijk. We nemen de afscheidsplechtigheid door: wanneer, waar en vooral hoe zal deze worden gehouden. Ik verzorg voor u het drukwerk van de rouwkaarten, een eventuele rouwadvertentie, de kist, en de rouwauto die u heeft uitgezocht. Ook kan ik rouwbezoeken en de condoleance voor u regelen.

Tarieven en verzekering
Omdat ik een eenmanszaak heb, heb ik weinig overhead. Daardoor kan ik goedkoop voor u werken. Ik houd rekening met uw begroting. Uiterlijk de tweede dag krijgt u van mij een gespecificeerd overzicht van de uitvaartkosten. Mocht blijken dat het goedkoper moet, dan denk ik actief met u mee over voordeliger alternatieven. Ook als u elders een uitvaartverzekering heeft afgesloten, kunt u bij mij terecht als uitvaartbegeleider.

Locaties
Meestal wordt de uitvaartplechtigheid gehouden in een kerk of in de aula van een crematorium of begraafplaats. U kunt het afscheid nog persoonlijker maken door voor een bijzondere locatie te kiezen, die geheel past bij uw wensen en de levensstijl van uw dierbare. Ook een uitvaart in de openlucht, midden in de natuur, is mogelijk. Kijkt u gerust op mijn site voor meer informatie over aparte en mooie locaties. Sommige van deze locaties zijn bovendien vriendelijk geprijsd!

Ik verzorg uitvaarten in Amsterdam en omgeving, bijvoorbeeld Amstelveen, Badhoevedorp, Haarlem etc.

Ook indien u uw laatste wensen wilt laten vastleggen, bijvoorbeeld in een wilsbeschikking, kunt u bij mij terecht. Belt u mij gerust voor een vrijblijvend advies of voor een voorbespreking. Ik kom graag bij u langs voor een kennismaking.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder