Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Waarheen moet ik bellen bij onverwachts overlijden?

22 september 2019

Vraag nummer: 58635

De heer L.A.N.Joris was verzekerd bij RFVS,is nu Nationale Nederlanden. Hij is 12 september 2019 95 jaar geworden. Weet zich weinig te herinneren en juist daarom verzoek ik U mij te mailen waarheen ik moet bellen wanneer er iets gebeurt met de heer Joris. Ik heb een 22-jaar durende relatie met hem. Vast bedankt!!!

Antwoord:

Beste vragensteller,

U kunt zich nu al oriënteren op de keuze voor een uitvaartverzorger. Met een verzekering bij NN bent u niet gebonden aan een uitvaartverzorger en kunt u zelf kiezen wie u wilt inschakelen om u van dienst te zijn. Kijk daarbij naar waar u de uitvaart wilt laten plaatsvinden, wat de wensen zijn t.a.v. het afscheid etc. Ga ook na wat de financiële middelen zijn die u voor de uitvaart beschikbaar hebt, dus kijk ook naar het verzekerde bedrag van de polis die u noemt.
U kunt ook nu reeds met een uitvaartverzorger in gesprek gaan om alles voor te bereiden.

Met vriendelijke groet, Evert de Niet

Print deze pagina

×

Spelregels

Spelregels panel Uitvaartkosten en financiële dekking

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren, consumenten- en patientenfederaties en voor instellingen en ondernemers die relatie zijn van BV Uitvaart.Com en Peter van Schaik.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Vindt u het openbare karakter van onze dienstverlening vervelend? Wilt u liever niet met naam en toenaam vermeld staan op de site? Maak dan geen gebruik van deze kostenloze faciliteit of dien uw vraag anoniem in.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.Com en Peter van Schaik aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder