Victoria Vesta uitvaartverzekering


7 februari 2020

Vraag nummer: 59977

mevr. M. en de heer B. hebben beide een uitvaartverzekering met winstdeling. en mevr M. heeft nog een brandverzekering bij Victorie Vesta. Zij wonen al weer heel wat jaren in Rome. Spreken allebei gebrekkig Nederlands en zijn analfabeet. Wat moet er gedaan worden als zij komen te overlijden? Hun naaste familieleden spreken alleen Italiaans. Zij hebben mij, dochter van Nederlandse vrienden, gevraagd informatie in te winnen. Met vr. gr

Antwoord:

Beste vragensteller, u kunt zich voor de verzekeringen het beste rechtstreeks wenden tot de huidige verzekeraar Nationale Nederlanden. Via hun website www.nn.nl kunt u met deze verzekeraar in contact komen.

Ik wijs u erop dat dit een openbare rubriek is en dat ik alle persoonlijke gegevens uit uw vraag heb verwijderd. Wees terughoudend met het vermelden van deze gegevens!

Ik lees niet in uw vraag of u ook vragen heeft over de uitvaartverzorging dus daar ga ik hier niet op in.

Nog wel dit:
Bij overlijden kunnen de uit te keren bedragen van de uitvaartverzekeringen uiteraard bij de betrefffende verzekeraar worden opgevraagd onder overlegging van de benodigde formele stukken. Ook daarover kan de verzekeraar u informeren.

Met vriendelijke groet, Evert de Niet

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >