uitvaartverzekering


17 juni 2014

Vraag nummer: 38809

15 juni 2014 is mijn opa met groot verdriet overleden. We proberen nu een mooie begravenis te regelen, maar kunnen we niet vinden bij welke uitvaart verzekering hij is verzekerd. Er is wel een polis nummer van bekend. Polis uitvaart verzekering noord brabant polis nr. 1512961 op de naam P. Glas. Daarbij hebben we een polis nummer van een uitvaart verzekering de eerste hollandsche verzekeringen. Polis nr. 1056720. Het zou ongelofelijk fijn zijn als u mij hier meer informatie over kunt geven.

Antwoord:

Geachte mevrouw, mijnheer,

De verzekeringsmaatschappij Noord Braband (gevestigd te Waalwijk)is overgenomen door OHRA te Arnhem. OHA is onderdeel van de Delta Lloyd Groep.Handigste om in contact te komen is via de website www.ohra.nl en dan klikken op "Klantenservice".

Of er meer verzekeringen zijn, kan niet worden nagegaan. Afgesloten levensverzekeringen worden niet centraal geregistreerd. U kunt eventueel een beroep doen op de zoekservice van het Verbond van verzekeraars. Daarvoor gelden wel specifieke spelregels. Meer informatie vindt u op de website:
www.allesoververzekeren.nl/themas/verloren-levensverzekeringspolis

Met vriendelijke groet,
J. Zwaanswijk

Stel een vraag:

Naam *:  
E-mailadres *:
De titel van uw vraag *:
Uw vraag *:
* Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd in de website (alleen uw vraag en antwoord).   Verzenden >
Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn