uitbetalen van oude polissen


14 oktober 2013

Vraag nummer: 35928

Geachte,bij het uitzoeken van alle administratie van mijn ouders kwam ik een brief tegen met betrekking tot het uitbetalen van polissen van mijn ouders,zus en ik dit doordat er een achterstand is opgebouwd en hun de verzekering stop hebben laten zetten.Helaas heeft mijn moeder de kwitantie's niet ingevuld en terug gestuurd.Het gaat om een totaal berdrag in guldens van 6231,90 gulden.De verzekering,AVVL te Diemen,bestaat volgens mij niet meer.Maar is er een mogelijkheid dat ik dit alsnog uitgekeerd kan krijgen.Zo ja welke stappen moet ik zetten om dit voor elkaar te krijgen?Ik hoop dat u mij kan adviseren hiermee.Voorbaat dank hiervoor.

Antwoord:

Geachte mevrouw. mijnheer,

Dit is een inhoudelijke vraag ovefr een specifieke polis. Daarop kan ik u niet antwoorden aangezien wij geen inzage hebben in de verzekeringsadministraties.

Ik adviseer uw vraag voor te leggen aan de verzekeringsmaatschappij. AVVL is overgegaan in Yarden, Transistorstraat 10 te Almere. Handigste is om uw vraag te stellen aan de klantenservice via hun website www.yarden.nl

Met vriendelijke groet,
J. Zwaanswijk

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE