nieuws

Facultatieve
Sponsors

Workshop met diepgang: ‘This day is the first day of the rest of your life..’

14 januari 2011

Het is triest om een dierbare te verliezen, maar voor de familie is het troostend om alles voor de overledene te doen en tot een warm afscheid te komen. In de dagen na overlijden is er maar weinig tijd om alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn te bekijken. Vandaar deze dag over de Dood.

In de veilige warme omgeving van De Villa in Bergen komt Gijsje Teunissen, oprichtster van CHARON uitvaartbegeleiding met mensen in gesprek over hun afscheid bekijkt samen met de deelnemers welk afscheid hun leven het meest recht zou doen, Uitbundig, ingetogen, kleurrijk, warm…..

De dag begint om 10.30 met een kopje koffie en iets lekkers, waarna Gijsje over alle mogelijkheden in de uitvaart verteld en veel producten en diensten van dicht bij laat zien. Na een heerlijke lunch is er tijd voor vragen en kijken wij met alle mogelijkheden die er tegenwoordig in uitvaartland zijn hoe ieders afscheid er uit zou kunnen zien. Altijd met de reserve dat het afscheid hoogstwaarschijnlijk nog lang op zich zal laten wachten en wakend dat wij geen volledige regie over de uitvaart houden. De familie die achterblijft moet uiteraard ook hun inbreng krijgen, dit hebben zij nodig om het verlies te verwerken.

Waar het om gaat, is dat de sfeer van het afscheid bekend is. Samen met je dierbaren en in een veilige omgeving kan je tot verrassende mogelijkheden komen.
Daarnaast wil Gijsje met deze dag de angst voor de dood, het onbekende een beetje verzachten. Wij eindigen met een goed glas wijn en de prachtige stem van Mercedes Sosa, met het lied ‘Gracias a la vida’.
Gijsje nodigt vrienden of families die eens een dag met diepgang willen uit om zich voor deze bijzondere dag in te schrijven.


Datum: 8 februari 2011, 10.30 tot 16.00 uur
Plaats: De Villa, Breelaan 24 te Bergen
Kosten: 95 euro per persoon, minimaal 5 personen
80 euro per persoon in uw eigen omgeving

Contactgegevens
Gijsje Teunissen
Tel: 072-5070477
E-mail: info@charonuitvaartbegeleiding.nl
Website: www.charonuitvaartbegeleiding.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE