nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart.nl introduceert forums

10 maart 2002

November 2001 organiseerde Uitvaart.nl een enquête om meer te weten te komen over de wensen van haar bezoekers. Hoe waardeert men Uitvaart.nl? Ontbreekt er informatie? Is de vormgeving helder? Kan men makkelijk vinden wat men zoekt? In totaal zijn er 306 formulieren verwerkt.

De voorlopige conclusie: bezoekers zijn tevreden over Uitvaart.nl. Het gemiddelde rapportcijfer voor Uitvaart.nl is een 7,4. De meeste kritiek spitst zich toe op de vacaturebank. Deze hebben we inmiddels sterk verbeterd. Een tweede kritiekpunt betrof de chat. Het blijkt moeilijk om gelijktijdig meerdere bezoekers in de chat te verzamelen. Om die reden introduceert Uitvaart.nl nu de Uitvaart.nl forums. Hiermee is het niet noodzakelijk gelijktijdig aanwezig zijn.

In de forums kan over diverse onderwerpen worden gediscussieerd. Over Uitvaart.nl zelf maar ook over uw ervaringen met de uitvaartbranche. Het verouderde gastenboek is om deze reden verwijderd. Er zijn speciale forums ontwikkeld voor mensen die werkzaam zijn in de uitvaartbranche en voor jongeren. Mist u een bepaald discussie onderwerp, mail dan naar info@uitvaart.nl.

Vooralsnog hopen we met de forums in een behoefte te voorzien. De verbeteringen aan Uitvaart.nl gaan echter door. Graag vernemen wij uw reaktie. Welk onderdeel van Uitvaart.nl mist u of ziet u graag als eerste veranderd? Laat het ons weten.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >