Online condoleren

Condoleance.nl, hét nationaal condoleanceregister


Na de uitvaartplechtigheid is het in Nederland de gewoonte de directe nabestaanden te condoleren. Dat kan bijvoorbeeld door een kaart te sturen, door te bellen of een bezoek te brengen aan de nabestaanden. Maar ook online is er een goede mogelijkheid om een condoleance achter te laten.

Op Condoleance.nl kunt u eenvoudig zelf een condoleanceregister aanmaken of een bestaand register tekenen. Zo kunt u op uw eigen manier en op een zelfgekozen tijdstip uiting geven aan uw verdriet en medeleven.

Condoleance.nl is hét nationaal condoleanceregister. Wanneer bekende mensen komen te overlijden bezoeken vele tienduizenden mensen de site. Sommige lezen alleen berichten die anderen er hebben achtergelaten, andere mensen willen zelf graag een bericht achter laten.

Door integratie met verschillende sociale netwerken zoals Facebook en Twitter is het mogelijk om je vrienden en kennissen snel op de hoogte te brengen van een aangemaakt condoleanceregister.

BELANGRIJK OM TE WETEN

Hét nationaal condoleanceregister van Nederland

Zelf online een register aanmaken of ondertekenen

Gedurende 2 maanden kosteloos en mogelijkheid tot drukken van èchte boekjes

Kosteloos

Een condoleanceregister blijft 2 maanden lang kosteloos online. Hierna krijgt men 3 mogelijkheden:

  • het register laten verwijderen. Voordat deze verwijderd wordt krijgt u gelegenheid het register te bewaren op uw eigen computer of uit te printen op uw eigen printer.
  • het register tegen betaling laten verlengen
  • het register laten drukken tot een ècht, fysiek boekje

Echte boekjes

Echte boekjes

Condoleance.nl biedt als enige condoleancesite de mogelijkheid een online condoleanceregister te laten drukken tot een echt, fysiek boekje. Zo wordt een online condoleanceregister een tastbare herinnering aan een dierbare overledene. Hiervoor werkt Condoleance.nl samen met een gespecialiseerde On Demand drukkerij in Nederland.

Voor meer informatie over condoleance.nl, zie www.condoleance.nl.

Condoleance.nl

Condoleance.nl

De nationale site voor online condoleren en gedenken.

Lees verder

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >