Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Bezoek vader vanuit Engeland

22 december 2020

Vraag nummer: 62140

mijn dochter woont in engeland en nu gaat mijn man sterven kan ze nog hier komen om afscheid te nemen ivm corona mvg

Antwoord:

Beste vraagsteller,


Ik wil u heel graag verder helpen; de maatregelen die nu gelden maken het niet gemakkelijk.

Op de website van de Rijksoverheid vindt u informatie over ‘Nederlanders die gestand zijn in het Verenigd Koninkrijk en die dringend hulp nodig hebben’.
Nederland Wereldwijd in Den Haag is voor hen dag en nacht bereikbaar (https://www.nederlandwereldwijd.nl/contact). U of uw dochter kunnen telefonisch, via whatsapp, e-mail of twitter contact opnemen in de hoop dat zij u kunnen helpen.
Daarnaast biedt de Rijksoverheid een informatieservice zodat u op de hoogte kunt blijven van de ontwikkelingen. U kunt u hiervoor registreren op de website https://informatieservice.nederlandwereldwijd.nl/.

Ik hoop van harte voor u, uw man en uw dochter dat het uw dochter lukt om snel naar Nederland te komen. Heel veel sterkte.

Met vriendelijke groet,
Irene Welmers
Nunazorg
www.nunazorg.nl

Print deze pagina

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 72 uur onder de vraag.

  • De service staat open voor particulieren, instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Joke Mourits en/of Levenszaken.

  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Kom ik in aanmerking voor een ANW uitkering na het overlijden van mijn echtgenoot? Ben ik na het overlijden van mijn partner verplicht de hypotheek af te lossen?". “Moeten we echt binnen 48 uur de kamer van onze overleden moeder overdragen? Vragen die betrekking hebben op individuele situaties kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend ­ bij Levenszaken terecht.

  • Zowel de vraag als het antwoord zijn en blijven openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Houdt u er rekening mee dat openbare sites zoals Uitvaart.nl in het algemeen en de adviesrubrieken in het bijzonder geïndexeerd worden door zoekmachines waardoor ook uw naam kan opduiken in Google. Staat het openbare karakter van de site u tegen, dan kunt u beter contact opnemen met Levenszaken voor een betaald privé-consult. Stuur hiervoor een e-mail naar post@levenszaken.nl.

Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.nl en Joke Mourits wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor via hyperlinks verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder