U bent hier: home / vraag een expert / nazorg

Nazorg

Waar kan ik terecht voor hulp bij het leeghalen van de woning? De zorg voor mijn vader wordt me teveel. Kan ik daar hulp bij krijgen? Hoe regel ik de afwikkeling van de erfenis? Wat zijn de fiscale consequenties van mijn overlijden? Dat zijn voorbeelden van vragen voor onze expert Joke Mourits van Levenszaken. Zij biedt praktische hulp en weet raad bij alle financiële, juridische en fiscale vragen.

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u ook zelf een vraag stellen waarop onze experts antwoord zullen geven.

Over Joke Mourits

Over Joke Mourits
Een laatste zwaai vanaf het balkon; De laatste keer dat een oude dame meeliep naar mijn auto; Ik besef altijd weer dat iedere ontmoeting de laatste kan zijn. Het leven is broos en wat we hebben vergaard en verzameld in ons leven is ons dierbaar en waardevol geworden. Het klokje van opa; De zelfgemaakte cadeautjes van de kinderen; We zouden het liefste alles in een doosje willen doen, de spullen met de herinneringen en de mensen die je dierbaar zijn geworden. Mijn ervaring is dat mensen rust ervaren nadat alles goed is geregeld. Als executeur ben ik steun en toeverlaat voor mensen die alles vooraf regelen of voor erfgenamen en nabestaanden. Voor meer informatie over Levenszaken kunt u bellen naar 070-3210015.

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 72 uur onder de vraag.

  • De service staat open voor particulieren, instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Joke Mourits en/of Levenszaken.

  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Kom ik in aanmerking voor een ANW uitkering na het overlijden van mijn echtgenoot? Ben ik na het overlijden van mijn partner verplicht de hypotheek af te lossen?". “Moeten we echt binnen 48 uur de kamer van onze overleden moeder overdragen? Vragen die betrekking hebben op individuele situaties kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend ­ bij Levenszaken terecht.

  • Zowel de vraag als het antwoord zijn en blijven openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Houdt u er rekening mee dat openbare sites zoals Uitvaart.nl in het algemeen en de adviesrubrieken in het bijzonder geïndexeerd worden door zoekmachines waardoor ook uw naam kan opduiken in Google. Staat het openbare karakter van de site u tegen, dan kunt u beter contact opnemen met Levenszaken voor een betaald privé-consult. Stuur hiervoor een e-mail naar post@levenszaken.nl.

Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.nl en Joke Mourits wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor via hyperlinks verkregen informatie op externe websites.

LET OP: Wij kunnen NIET uitzoeken of, en waar iemand verzekerd is.

Stel zelf een vraag:


*Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd. Verzenden >

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE