asverstrooiing vanaf de Pier


11 november 2020

Vraag nummer: 61935

Mogen wij de as van mijn schoonmoeder vanaf de Pier in Scheveningen in zee uitstrooien?
We willen dit doen als de Corona maatregelen versoepeld worden. Voordat het badseizoen weer begint.

Antwoord:

Geachte vraagsteller,

Vergelijkbare vragen over het verstrooien van as worden vaak gesteld; antwoorden kunt u vinden in de rubriek ‘juridisch advies’ in de subrubriek ‘As verstrooien’ (https://www.uitvaart.nl/juridisch/cremeren). Ook in de infotheek van deze website kunt u informatie vinden (https://www.uitvaart.nl/infotheek/begraven-cremeren-e-a/cremeren/asverstrooiing).

Uw vraag is een juridische vraag en ik beschik niet over voldoende kennis om hier het juiste antwoord op te geven. Ik adviseer u in de hierboven genoemde rubrieken te kijken of daar het antwoord op uw vraag staat. Als dat niet zo is, kunt u uw vraag stellen aan Mr. Van der Putten op het moment dat vragen stellen weer mogelijk is (https://www.uitvaart.nl/vraag-een-expert/juridisch-advies).

Ook kunt u voor juridische vragen terecht bij Het Juridisch Loket. Op de website https://www.juridischloket.nl/familie-en-relatie kunt u de nodige informatie vinden. Telefonisch zijn zij bereikbaar op nummer 0900-8020 op maandag tot en met donderdag na 09.00-17.00 uur en op vrijdag van 09.00 – 13.00 uur. De kosten bedragen € 0,10 p/min, met een maximum van € 12,50. Excl. een starttarief van 4,5 cent en uw gebruikelijke belkosten.

Ik hoop u met dit antwoord verder geholpen te hebben.

Met vriendelijke groet,
Irene Welmers
Nunazorg
www.nunazorg.nl

Stel een vraag:

Naam *:  
E-mailadres *:
De titel van uw vraag *:
Uw vraag *:
* Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd in de website (alleen uw vraag en antwoord).   Verzenden >

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >