Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

vraag over overleden neef in Spanje

5 oktober 2016

Vraag nummer: 47621

Beste L.S, Onlangs te horen gekregen dat onze neef[die sinds een aantal jaren in Maspalomas woonde) in een ziekenhuis is overleden. Hij zwierf op straat en zijn vrouw wilde er niets mee te maken hebben.De broers konden niets betalen. Niemand weet nu wat er met zijn lichaam is gebeurd. Volgens zijn vrouw weet zelfs zij niet of hij uberhaupt is begraven of gecremeerd. Dat is een raar verhaal vind ik.Hoe kan ik er het beste achterkomen waar hij naar toe gebracht is in Las Palmas is hij in het ziekenhuis volgens zijn vrouw overledhttp://www.uitvaart.nl/vraag-een-expert/nazorg#en. Met vriendelijke groet,

Antwoord:

Beste mevrouw,

Het beste advies wat ik u kan geven is om contact op te nemen met de ziekenhuizen op het eiland.
Er zijn twee grote ziekenhuizen in Las Palmas:
Hospital Insular en Hospital Doctor Negrín.
Ook is er een centrum van het Rode Kruis op het eiland.
Het Rode Kruis help vaker bij vermissingen, mogelijk dat zij u verder kunnen helpen om er achter te komen wat er met uw neef is gebeurd. Mogelijk dat ook de Spaanse ambassade in Den Haag nog meer tips heeft: 070-3024999
Ik hoop dat ik u hiermee voldoende op weg heb geholpen en ik wens u veel sterkte in uw zoektocht.
Met vriendelijke groeten,
Milou Demaret
Nunazorg

Spelregels

Stel zelf een vraag

Wel verplicht, maar
wordt niet gepubliceerd.

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 72 uur onder de vraag.

  • De service staat open voor particulieren, instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Joke Mourits en/of Levenszaken.

  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Kom ik in aanmerking voor een ANW uitkering na het overlijden van mijn echtgenoot? Ben ik na het overlijden van mijn partner verplicht de hypotheek af te lossen?". “Moeten we echt binnen 48 uur de kamer van onze overleden moeder overdragen? Vragen die betrekking hebben op individuele situaties kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend ­ bij Levenszaken terecht.

  • Zowel de vraag als het antwoord zijn en blijven openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Houdt u er rekening mee dat openbare sites zoals Uitvaart.nl in het algemeen en de adviesrubrieken in het bijzonder geïndexeerd worden door zoekmachines waardoor ook uw naam kan opduiken in Google. Staat het openbare karakter van de site u tegen, dan kunt u beter contact opnemen met Levenszaken voor een betaald privé-consult. Stuur hiervoor een e-mail naar post@levenszaken.nl.

Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.nl en Joke Mourits wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor via hyperlinks verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder