Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Verwerpen, huur van bedrijf

30 oktober 2019

Vraag nummer: 59099

Best, wij hebben de erfenis van mijn vader verworpen, net als zijn moeder en zijn broers en dit is al afgewikkeld, nu is het zo dat mijn vader huurder was van een horeca pand en de eigenaar wil nu de sleutels vna het pand hebben en renovatie werkzaamheden beginnen, mogen wij deze sleutel geven want alle inboedel staat er nog intakt (omdat wij wisten dat we gingen verwerpen) en er is verder geen contact met ons opgenomen hoe nu verder.
bedankt

Antwoord:

Beste vraagsteller,

Het zal dan gaan over wie dan wel de erfgenamen zijn; die zullen dan moeten zorgdragen voor de afhandeling van zaken.

Op deze website kunt u via bijgevoegde link meer informatie vinden over de erfenis verwerpen: https://www.uitvaart.nl/infotheek/nalatenschap/wat-te-doen-met-de-erfenis/de-erfenis-verwerpen

Voor uw specifieke vraag over de sleutel, is het raadzaam om een notaris te raadplegen. U kunt uw vraag voorleggen aan de Notaristelefoon: 0900 - 346 93 93 (EUR 0,80 per minuut). De deskundige medewerkers (notarissen, kandidaat-notarissen en oud-notarissen) zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 14:00 uur.

Ik hoop uw vraag hiermee voldoende te hebben beantwoord.

Met vriendelijke groet,
Wia Snijder
Nunazorg
www.nunazorg.nl

Print deze pagina

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 72 uur onder de vraag.

  • De service staat open voor particulieren, instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Joke Mourits en/of Levenszaken.

  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Kom ik in aanmerking voor een ANW uitkering na het overlijden van mijn echtgenoot? Ben ik na het overlijden van mijn partner verplicht de hypotheek af te lossen?". “Moeten we echt binnen 48 uur de kamer van onze overleden moeder overdragen? Vragen die betrekking hebben op individuele situaties kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend ­ bij Levenszaken terecht.

  • Zowel de vraag als het antwoord zijn en blijven openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Houdt u er rekening mee dat openbare sites zoals Uitvaart.nl in het algemeen en de adviesrubrieken in het bijzonder geïndexeerd worden door zoekmachines waardoor ook uw naam kan opduiken in Google. Staat het openbare karakter van de site u tegen, dan kunt u beter contact opnemen met Levenszaken voor een betaald privé-consult. Stuur hiervoor een e-mail naar post@levenszaken.nl.

Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.nl en Joke Mourits wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor via hyperlinks verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder