Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Uitvaart van gemeentewege

18 juli 2018

Vraag nummer: 55675

Hallo,

Wij hebben een vraag, gister is een mantelzorger van mijn schoonmoeder overleden, in het isala ziekenhuis in Zwolle, ze hebben lief en leed gedeeld de afgelopen 16 jaar, er is geen familie, maar mijn schoonmoeder heeft 1 wens om afscheid van hem te nemen . We hebben vanmiddag te horen gekregen dat de gemeente de uitvaard regeld, maar ik heb het ziekenhuis al gebeld,en crematoriums in Zwolle .
Helaas zonder resultaat .
Weet u misschien wat wij kunnen doen om mijn schoonmoeder toch afscheid te laten nemen van hem?

Antwoord:

Beste Vraagsteller,

Het lijkt mij het snelste contact op te nemen met de gemeente, als de gemeente de uitvaart verzorgd kunnen zij u vast meer vertellen.

Veel sterkte gewenst,

Joke van Zoest
SCE executeur, Estate en Financieel Planner
www.erfzaken.nl
post@erfzaken.nl

Platinaweg 25
2544 EZ DEN HAAG

Print deze pagina

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 72 uur onder de vraag.

  • De service staat open voor particulieren, instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Joke Mourits en/of Levenszaken.

  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Kom ik in aanmerking voor een ANW uitkering na het overlijden van mijn echtgenoot? Ben ik na het overlijden van mijn partner verplicht de hypotheek af te lossen?". “Moeten we echt binnen 48 uur de kamer van onze overleden moeder overdragen? Vragen die betrekking hebben op individuele situaties kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend ­ bij Levenszaken terecht.

  • Zowel de vraag als het antwoord zijn en blijven openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Houdt u er rekening mee dat openbare sites zoals Uitvaart.nl in het algemeen en de adviesrubrieken in het bijzonder geïndexeerd worden door zoekmachines waardoor ook uw naam kan opduiken in Google. Staat het openbare karakter van de site u tegen, dan kunt u beter contact opnemen met Levenszaken voor een betaald privé-consult. Stuur hiervoor een e-mail naar post@levenszaken.nl.

Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.nl en Joke Mourits wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor via hyperlinks verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder