Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

executeur

16 oktober 2018

Vraag nummer: 56417

Geachte Lezeres,
Weet niet of mijn vraag bij u hoort of bij mr.van de putten.
Ik heb geen kinderen leef al jaren in onmin met mijn familie,ik hou me nu bezig met d day.Met de uitvaart onderneemster heb ik een goed contact.Mag ik haar vragen of ze ook mijn executeur wilt zijn,en via de internet notaris,haar belonnen m.vr.gr.

Antwoord:

Beste vraagsteller,

Het staat u vrij te vragen aan wie dan ook of de persoon uw executeur wilt zijn. Ik zou alleen wel eerst navragen of de uitvaartverzorger dit wel wilt. Immers is de executele een vak apart en niet zomaar een karweitje dat je er even "bij" doet.

De internetnotaris kan haar niet belonen, dat kan u alleen bepalen in een testament.
dat testament kan dan wel weer via een internetnotaris worden opgesteld.

Met vriendelijke groet,

Joke Mourits
sce executeur, estate- en financieel planner

erfzaken
platinaweg 25
2544 ez den haag
tel 070 321 00 15
www.erfzaken.nl
post@erfzaken.nl

Print deze pagina

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 72 uur onder de vraag.

  • De service staat open voor particulieren, instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Joke Mourits en/of Levenszaken.

  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Kom ik in aanmerking voor een ANW uitkering na het overlijden van mijn echtgenoot? Ben ik na het overlijden van mijn partner verplicht de hypotheek af te lossen?". “Moeten we echt binnen 48 uur de kamer van onze overleden moeder overdragen? Vragen die betrekking hebben op individuele situaties kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend ­ bij Levenszaken terecht.

  • Zowel de vraag als het antwoord zijn en blijven openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Houdt u er rekening mee dat openbare sites zoals Uitvaart.nl in het algemeen en de adviesrubrieken in het bijzonder geïndexeerd worden door zoekmachines waardoor ook uw naam kan opduiken in Google. Staat het openbare karakter van de site u tegen, dan kunt u beter contact opnemen met Levenszaken voor een betaald privé-consult. Stuur hiervoor een e-mail naar post@levenszaken.nl.

Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.nl en Joke Mourits wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor via hyperlinks verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder