Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

P en F formulier ontvangen

12 maart 2021

Vraag nummer: 62567

Daar mijn vrouw op 11-07-2020 is overleden ga ik belastingaangifte doen met een P en F formulier. Moet ik hierbij alles met de hand invullen of is het ook via de computer mogelijk? De normale jaarlijkse belastingaangifte heb ik voorheen altijd met computer gedaan. Hoe vind ik dat formulier op de computer?

Antwoord:

Voor de F aangifte is helaas een digitale aangifte niet mogelijk. U zult voor de F aangifte het formulier moeten afwachten van de Belastingdienst. Voor u zelf kunt u wel gewoon digitale aangifte doen en dan aankruisen dat u samen met u voormalige partner aangifte doet.

Joke Mourits

post@levenszaken.nl
070 321 00 15

Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

Print deze pagina

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 72 uur onder de vraag.

  • De service staat open voor particulieren, instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Joke Mourits en/of Levenszaken.

  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Kom ik in aanmerking voor een ANW uitkering na het overlijden van mijn echtgenoot? Ben ik na het overlijden van mijn partner verplicht de hypotheek af te lossen?". “Moeten we echt binnen 48 uur de kamer van onze overleden moeder overdragen? Vragen die betrekking hebben op individuele situaties kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend ­ bij Levenszaken terecht.

  • Zowel de vraag als het antwoord zijn en blijven openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Houdt u er rekening mee dat openbare sites zoals Uitvaart.nl in het algemeen en de adviesrubrieken in het bijzonder geïndexeerd worden door zoekmachines waardoor ook uw naam kan opduiken in Google. Staat het openbare karakter van de site u tegen, dan kunt u beter contact opnemen met Levenszaken voor een betaald privé-consult. Stuur hiervoor een e-mail naar post@levenszaken.nl.

Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.nl en Joke Mourits wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor via hyperlinks verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder