Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Checklists: Uitvaart regelen in Nederland

17 december 2020

Vraag nummer: 62120

Mijn vader is begraven in Roosendaal. Mijn familie heeft de wens om hem te herbegraven in zijn geboorte land. Wat wij willen is de regeling na de opgraving.
Transport naar een bewaarplaats indien nodig. Transport naar vliegveld. Transport van vliegveld naar Addis abeba Ethiopie. Vanuit Addis Ababa nemen wij het over.
Wat is er allemaal voor nodig om dit voor elkaar te krijgen?

Alvast bedankt

Antwoord:

Beste vraagsteller,

Ik beschik niet over voldoende kennis en informatie om u op de juiste wijze te informeren over de wens van uw familie.

Op de website waar u ook uw vraag gesteld hebt vindt u in de rubriek juridisch advies de subrubriek ‘Begraven’ en daaronder ‘Opgraven en herbegraven of cremeren’. Hier vindt u eerder gestelde vragen en gegeven antwoorden; mogelijk dat dit u verder helpt: https://www.uitvaart.nl/juridisch/begraven/opgraven-en-herbegraven-of-cremeren.
Hier kunt u ook uw vraag aan Mr. Van der Putten stellen.

Het spijt mij dat ik u niet beter kan helpen.

Met vriendelijke groet,
Irene Welmers
Nunazorg
www.nunazorg.nl

Print deze pagina

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 72 uur onder de vraag.

  • De service staat open voor particulieren, instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Joke Mourits en/of Levenszaken.

  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Kom ik in aanmerking voor een ANW uitkering na het overlijden van mijn echtgenoot? Ben ik na het overlijden van mijn partner verplicht de hypotheek af te lossen?". “Moeten we echt binnen 48 uur de kamer van onze overleden moeder overdragen? Vragen die betrekking hebben op individuele situaties kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend ­ bij Levenszaken terecht.

  • Zowel de vraag als het antwoord zijn en blijven openbaar, ook nadat uw vraag beantwoord is. Houdt u er rekening mee dat openbare sites zoals Uitvaart.nl in het algemeen en de adviesrubrieken in het bijzonder geïndexeerd worden door zoekmachines waardoor ook uw naam kan opduiken in Google. Staat het openbare karakter van de site u tegen, dan kunt u beter contact opnemen met Levenszaken voor een betaald privé-consult. Stuur hiervoor een e-mail naar post@levenszaken.nl.

Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar Uitvaart.nl en Joke Mourits wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor via hyperlinks verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder