Deel 4: Ambachtelijke glazen urnen

http://www.youtube.com/watch?v=Lt4Nkk7MNqw&version=3&rel=0&showinfo=0&hd=1&autoplay=1&modestbranding=1|14695|Lt4Nkk7MNqw

Door: Uitvaart.tv
Gepubliceerd: 10 mei 2010
Duur: 10:0

Deze aflevering van Uitvaart.tv laat de ambachtelijke werkzaamheden zien van Dick en Ada Kroes van Kroesglasblazerij. Zij vervaardigen op ambachtelijke wijze glasproducten waaronder urnen en relieken.

Deze producten worden stuk voor stuk in eigen werkplaats uit de vrije hand gevormd. In deze aflevering vertellen de eigenaren vol trots en passie over het ambachtelijke productieproces.

Alle glasproducten zijn uniek in die zin dat elk stuk op traditionele wijze uit de vrije hand wordt gevormd. Er wordt dus niet fabrieksmatig geproduceerd. Hierdoor staat ieder stuk op zich.

Kroesglasblazerij verklaart en bevestigt dat bij de verwerking van asresten van overledenen de grootst mogelijke zorg en integriteit is betracht en uitsluitend in zijn bedrijf zijn gebruikt. Kroesglasblazerij werkt samen met alle crematoria in Nederland. De lijnen binnen deze samenwerking zijn rechtstreeks, zonder tussenkomst van derden.

Meer informatie vindt u op www.kroesglasblazerij.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE