Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Bewaren inhoud Instagram

2 augustus 2021

Vraag nummer: 63433

Hebben jullie een manier om alle foto's van een insta-account in 1 keer te bewaren?

Antwoord:

Als je kunt inloggen op het Instagram-account, hebben wij zelf goede ervaring met de plug-in IG Downloader voor Google Chrome:

https://chrome.google.com/webstore/detail/ig-downloader/cpgaheeihidjmolbakklolchdplenjai?hl=nl

Mogelijkheden
Met deze plug-in kan je foto’s, stories en video’s downloaden van Instagram. Helaas is het niet mogelijk om foto’s in 'bulk' te downloaden. Het is wel mogelijk met deze tool maar onlangs heeft Instagram het beleid rondom het downloaden van content aangescherpt.

Oppassen
Instagram wil dit niet omdat ze alle posts op hun platform willen houden. Wanneer je dus in bulk gaat downloaden met deze tool, detecteert Instagram dat en blokkeren ze je account voor 24 uur en mogelijk zelfs voor altijd. Dit zouden wij dus ten zeerste afraden!

Neem de tijd
Het apart downloaden van de afbeeldingen kan natuurlijk wel al zouden wij voor de zekerheid ook niet alles in een uurtje doen maar dit verspreid downloaden gedurende de dag.Brandon kwey - www.digitallifelegacy.nl

Print deze pagina

Spelregels

Stel zelf een vraag

Wel verplicht, maar
wordt niet gepubliceerd.

×

Spelregels

 • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 72 uur onder de vraag.
 • De service staat open voor particulieren, instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Sander van der Meer en/of ZDG en haar werkmaatschappijen.
 • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Wat wordt er verstaan onder de digitale nalatenschap?", "Hebben nabestaanden recht op accounts van een overledene?", "Helpt de winkel bij een onbekende code van de telefoon na overlijden?” en "Hoe verwijder ik gegevens van een overledene van een computer?".
 • Vragen die betrekking hebben op individuele situaties (bijvoorbeeld: "Ik verschil van mening met de begraafplaats over de rechten op een graf ") kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend - bij juridisch adviesbureau Van der Putten terecht.
 • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.
 • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar uitvaart.nl, Sander van der Meer en ZDG aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en/of gevolgen.

  De informatie in deze adviesrubriek is met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. De informatie is algemeen van karakter en niet van toepassing op individuele situaties en personen. De inhoud van de website mag niet worden beschouwd als een persoonlijk advies; de toepassing hangt af van ieders persoonlijke situatie. Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.

  

Digital Afterlife Expert Sander van der Meer, ZDG en daaraan verbonden werkmaatschappijen wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en aansprakelijk voor via hyperlinks (met onze site) verkregen informatie op externe websites.

 • Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

  Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder