Van wie is de grafsteen?

http://www.youtube.com/watch?v=PX3SQwodOiE&version=3&rel=0&showinfo=0&hd=1&autoplay=1&modestbranding=1|26386|PX3SQwodOiE

Door: Uitvaart.com
Gepubliceerd: 14 oktober 2011
Duur: 2:49

In deze film gaat het over de vraag ‘van wie is de grafsteen?’. Dit is een vraag waar nabestaanden heel vaak mee te maken krijgen. Want wat doe je als broers en zussen het niet eens worden over wat er met een monument moet gebeuren als het stuk gaat of wat als ze het niet eens worden over hoe het grafmonument er uit moet zien?

Mr. W.G.H.M. van der Putten schrijft boeken, artikelen en commentaren bij rechterlijke uitspraken, geeft lezingen en heeft functies bij diverse bedrijven en organisaties. Hij is de expert op het gebied van de rechtsregels rondom overlijden en de uitvaart. Mr. W.G.H.M. van der Putten is ook de juridisch adviseur op Uitvaart.nl. Een overzicht van eerdere films met Mr. Van der Putten vindt u bij de reportages op Uitvaart.nl .

De komende periode wordt elke vrijdag een filmpje geplaatst waarin mr. Van der Putten ingaat op de meest gestelde en meest opmerkelijke vragen over de Wet op de lijkbezorging en de uitvaart in het algemeen. Mogelijk heeft u zelf een vraag waar u graag een antwoord op krijgt, deze kunt u mailen naar info@uitvaart.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >