De kosten van een uitvaart

Gedachte: 'De kosten van een uitvaart die zijn niet zo hoog. Dat heb ik wel op mijn spaarrekening'

http://www.youtube.com/watch?v=xRiPaiK-sS0&version=3&rel=0&showinfo=0&hd=1&autoplay=1&modestbranding=1|18921|xRiPaiK-sS0

Door: Uitvaart.tv
Gepubliceerd: 09 mei 2011
Duur: 2:31

In opdracht van DELA heeft Uitvaart.Com vier films gemaakt waarin mensen hun mening en ideeën geven over de verschillende gedachten die heersen over uitvaartverzekeringen. Vanaf vandaag kunt u de eerste film zien. In deze film reageren mensen op de stelling 'De kosten voor een uitvaart? Die zijn niet zo hoog. Dat bedrag heb ik wel op mijn spaarrekening.' Martin de Jong, directeur Verzekeren bij DELA, legt aan de hand van feiten en cijfers uit hoe het echt zit.

Als coöperatieve onderneming vindt DELA het erg belangrijk transparant te zijn over haar organisatie, dienstverlening en producten. Samen met leden uit haar Algemene Vergadering ontwikkelde DELA het voorlichtingsboekje 'Hoe het echt zit', over de zin en onzin van uitvaartverzekeringen. Een aanzet voor een open dialoog op basis van feiten en oprechte intenties. Op de bijbehorende website www.hoehetechtzit.nl kunt u onder andere uw kennis over natura-uitvaartverzekeringen testen via een leuke quiz.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >