Deel 2: Ambachtelijke uitvaartkisten en kindermandjes

Femke Karel gaat op bezoek bij ambachtelijke kistenmaker P van Wijk. En ze neemt een kijkje bij Prematuur, gespecialiseerd in afscheidsmandjes voor de allerkleinsten.

http://www.youtube.com/watch?v=wv-LhUI4_Cs&version=3&rel=0&showinfo=0&hd=1&autoplay=1&modestbranding=1|14617|wv-LhUI4_Cs

Door: Uitvaart.tv
Gepubliceerd: 14 januari 2010
Duur: 9:46

Een uitvaartkist in de vorm van een vis? Een kist met een biljartlaken op het deksel? Of de Ark van Noah als kist? Het is slechts een kleine greep uit het assortiment van een zeer bijzondere uitvaartkistenfabriek in het Westen des Lands, P van Wijk & Zoon Uitvaartkisten. Deze kistenfabriek weet de meest uiteenlopende wensen op het gebied van doodskisten te realiseren. Uitvaart.tv maakte er een indrukwekkende reportage over.

Verder gaat presentatrice Femke Karel op bezoek bij Prematuur.nl, een bedrijf gespecialiseerd in afscheidsmandjes voor prematuren en overleden baby's.
Een afscheidsmandje is een zacht omhulsel voor een overleden baby dat door ouders op schoot kan worden genomen en uitnodigt tot een warm en intiem contact.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >