Film overbrengauto’s Hearse & Limo Company

http://www.youtube.com/watch?v=3l66A9hlvdY#!&version=3&rel=0&showinfo=0&hd=1&autoplay=1&modestbranding=1|26106|3l66A9hlvdY#!

Door: Uitvaart.TV
Gepubliceerd: 20 21-0
Duur: 3:15

Marc van Ravensteijn The Hearse & Limo Company presenteert: Overbrengauto’s geheel ingericht naar uw wensen. Overbrengauto’s is een van de snelst groeiende segmenten binnen het uitvaartvervoer. Om in die groei te kunnen voorzien beschikken wij over een nieuw modulair concept, waardoor we in korte tijd een auto kunnen inrichten. U kunt uw eigen offerte op onze website online samenstellen.

Bij Marc van Ravensteijn The Hearse & Limo Company worden alle merken ingericht zowel nieuw als gebruikt. Tevens verzorgen wij de lease.

Wilt u meer informatie over onze overbrengauto’s neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Mail: info@hearses.eu
Telefoon: 0412 631136
Bekijk onze website: www.hearses.eu
Schrijf u hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

Beter af bij uw internationale dealer

Marc van Ravensteijn The Hearse & Limo Company is er voor bedrijven in de uitvaartsector. Wij zijn officieel importeur/dealer van de Amerikaanse merken S&S, Superior, Krystal-Koach voor Europa en dealer van Indus en Rappold voor de Europese begrafenisauto’s. Daarnaast hebben we tevens een grote voorraad gebruikte auto's. Het resultaat is een zorgvuldig samengesteld aanbod merken van nieuwe en gebruikte auto's. Daarbij gaat het om rouwauto's, overbrengauto's en limousines.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >