Uitvaart Kist

Nieuwe buitenreclame van Ogilvy voor Uitvaart.nl

http://www.youtube.com/watch?v=V_my_GXoJD8&version=3&rel=0&showinfo=0&hd=1&autoplay=1&modestbranding=1|15092|V_my_GXoJD8

Door: DarrePiebe
Gepubliceerd: 23 april 2011
Duur: 1:53

Het vermaarde reclamebureau Ogilvy heeft wederom een opvallende buitenreclame bedacht voor Uitvaart.nl. Een doodskist, voorzien van een spiegel aan de binnenzijde van de kist. Wie in de rechtopstaande kist in spiegel kijkt, ziet zichzelf als het ware in de kist liggen. Op de spiegel staat dan ook de volgende vraag te lezen: "Hoe zie jij je eigen uitvaart voor je? Kijk op Uitvaart.nl".

De 'spiegelkist' werd helemaal op maat gemaakt door P. van Wijk & Zoon Uitvaartkisten. Vorige week werd hij door Amsterdam getransporteerd op een geheel nieuwe uitvaartfiets van Erik Boelkens (Atropos Uitvaartverzorging). Daarna werd de kist rechtop geplaatst op de Dappermarkt, waar hij uiteraard veel bekijks trok. Het typisch commentaar van Amsterdamse kooplui was daarbij niet van de lucht. Maar dat weerhield de passanten er niet van een kijkje in de kist te nemen. Bekijk hier hun nieuwsgierige reacties.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >