Momentaal

http://www.youtube.com/watch?v=kS91qGtwDUE&version=3&rel=0&showinfo=0&hd=1&autoplay=1&modestbranding=1|38968|kS91qGtwDUE

Door:
Gepubliceerd:
Duur: 0:0

Graag presenteren wij aan u onze nieuwe film, waarin wij u laten zien wat MomenTaal beoogt en wat ons onderscheidt van andere aanbieders op dit terrein.

Steeds meer mensen hebben behoefte aan inhoudelijke ondersteuning bij het vormgeven van de uitvaart. Afscheid nemen is moeilijk. MomenTaal helpt u daar graag bij. Door te vragen en te luisteren, plaatsen onze begeleiders de dood en uw verdriet in een breder levensbeschouwelijk perspectief dat aansluit op uw eigen ziens- en levenswijze. Zij komen bij u langs voor een familiegesprek. Ons gesprek bindt, troost en levert aanknopingspunten voor het afscheidsritueel, waaronder het uitspreken of schrijven van een afscheidswoord. De juiste woorden vinden wij voor u. Wij werken samen met uitvaartondernemers.

Reageer op dit artikel

Reacties:


16 februari 2015 om 12:24

Petra Kuperus

Mooi en aansprekend artikel en filmverhaal . In een notendop wordt de kern waar het bij een uitvaart om gaat weergegeven. Er zijn veel overeenkomsten met het beroep van ritueelbegeleider waarvoor ik nu opgeleid word. Wie weet ontmoeten we elkaar in de toekomst als collegae!


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE