Levamentum

Symposium: Omgaan met volwassenen en kinderen in de rouw

http://www.youtube.com/watch?v=mLxoOl_LZyY&version=3&rel=0&showinfo=0&hd=1&autoplay=1&modestbranding=1|15091|mLxoOl_LZyY

Door:
Gepubliceerd:
Duur: 0:0

April 2011 werd Zwolle het symposium Verbinding (niet) verbroken gehouden. Vertegenwoordigers van verschillende organisaties kwamen er bijeen om te praten over hoe om te gaan met volwassenen en kinderen in de rouw. Er waren verschillende sprekers waaronder Manu Keirse, hoogleraar Faculteit der Geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven.

Het symposium, dat met 70 deelnemers helemaal volgeboekt was, is een initiatief van Leonie Troost van Levamentum. De middag begon met een emotionele presentatie van Liesbeth en Roel Rischen. Zij lazen passages voor uit het door Liesbeth geschreven boek ‘Bevroren zondag’. Dat boek gaat over hun ervaringen in het eerste jaar na het plotselinge overlijden van hun 17-jarige zoon Robert Jan in 2002.

Hierna hield Manu Keirse een lezing over de steun die nabestaanden kunnen ontvangen van hun omgeving. Later op de middag volgde drie workshops waarna de middag werd afgesloten met een gedachtewisseling tussen de sprekers en het publiek.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE