Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Top Uitvaarten

Een waardig afscheid voor een betaalbare prijs

Contactgegevens:

BezoekadresDomselaerstraat 112
1093MA Amsterdam
PostadresDomselaerstraat 112
1093MA Amsterdam
 
Telefoon06-4897 4500
E-mailinfo@top-uitvaarten.nl
Webhttps://www.top-uitvaarten.nl
Omschrijving:

"Waarom?", "Heb ik alles gezegd?", "Wat nu?" Je zit met heel wat vragen. Het verlies is nog niet eens goed tot je doorgedrongen. We snappen wat je doormaakt. Niet zozeer vanwege ons beroep, maar vooral omdat wij persoonlijk óók dierbaren hebben verloren.
Opeens moet je allerlei dingen regelen, beslissingen nemen, die je nu juist helemaal niet zou willen nemen.
Je verdriet kunnen we niet wegnemen en het verlies niet ongedaan maken. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat je nu zo min mogelijk "gedoe" hebt. Door je aan de hand te nemen. Of, als je liever zelf veel doet, door af en toe iets voor te zeggen zodat je niets vergeet. Hoe jij het wil, wanneer jij het wil. Wij helpen je.

Een mooi afscheid goed geregeld
Dat is wat je uiteindelijk wilt. Een mooi, waardig afscheid dat recht doet aan het leven dat geleefd is. Uitbundig, ingetogen, groots, intiem of bescheiden. Dat weet jij het beste. Vertel het ons! Dan zorgen we daar voor.

Wat je nu moet doen
Als je dat nog niet hebt gedaan, is het verstandig als eerste even de huisarts te laten komen. Deze stelt dan een verklaring van overlijden op. Die hebben we nodig om alles zo soepel mogeljk voor je te verzorgen.
Daarna bel je ons. Dat mag dag en nacht. Ons nummer voor Nederland is 088 - 848 82 27. Je krijgt dan direct de dienstdoende uitvaartverzorger aan de lijn. Samen kijken we dan wat er nu direct nog moet gebeuren, en wat nog even kan wachten.

Kan ik het wel betalen?
Die vraag kunnen we zonder elkaar gesproken te hebben natuurlijk niet beantwoorden. Wat we er wel over kunnen zeggen, is dat de verhalen dat een uitvaart gemiddeld €7500 kost niet waar zijn. Een eenvoudige crematie in Nederland kunnen we voor minder dan €2000 verzorgen. Gemiddeld betaalt een klant bij ons €3525 voor een mooi afscheid.
Als er een uitvaartverzekering is, dan kunnen we die natuurlijk voor je verzilveren. Ook als dat een naturaverzekering bij een groot duur landelijk uitvaartbedrijf is.
Nadat we elkaar gesproken hebben, krijg je eerst een duidelijke en transparante prijsopgave. Daar kun je ons aan houden. Als je nu even belt, dan hoef je daar verder niet meer naar om te kijken: 088 - 848 82 27.

Kaart & route:

Route vanaf:

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE