Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Uitvaartcentrum Ubachs

Ruim 85 jaar ervaring in zorg, aandacht en kwaliteit in uw wens

Uitvaartcentrum Ubachs is opgericht in 1929 aan de Rijksweg in Geleen. Voortgekomen uit de neven taken van toentertijd een timmerfabriek van “Opa Ubachs”. In de eerdere maanden van het jaar 1929 nam Agnes Ubachs-Delahaye het voortouw om een Begrafenisonderneming te starten. Gedwongen door haar te vroege verlies van haar echtgenoot en de zorg voor 3 jonge kinderen. Startte ze de onderneming onder de naam Eerste Geleense Begrafenisonderneming Ubachs. Tijdens en na de oorlog zette ze haar werk voort wat later resulteerde, dat haar zoon, Gerrit Ubachs, de “zaak” inging om zijn moeder te helpen. Naast zijn eigen werk in de verzekeringswereld was hij dag en nacht bezig met het welzijn van zijn cliënten en het regelen van de komende uitvaarten. Daarbij kwam het mortuariumbeheer in het reeds afgebroken St. Barbara Ziekenhuis in Geleen bij. Met zorg en uiterste aandacht is de naam Ubachs een begrip geworden

Vanaf 1978 komt met zoon John de derde generatie Ubachs in het bedrijf, die samen met zijn vader eind jaren '90 de beslissing neemt het bedrijf volledig te moderniseren met de realisatie van een schitterende nieuwbouw aan de Vouershof in Geleen.

Nabestaandenzorg
Al in 2001 besloten wij als uitvaartcentrum Ubachs dat je mensen ook na de uitvaart niet in de kou mag laten staan.
Voor de nazorg besloten wij dan ook samen te werken met Roelie Verbeek, Maatschappelijk Werkster, eigenaresse van Bureau Nab en gespecialiseerd in nabestaandenzorg en rouwverwerking. Enige weken na de uitvaart neemt Roelie telefonisch contact met u op. In dit allereerste contact luistert zij naar uw verhalen, uw grote verdriet en uw zorgen. Vragen rondom het aanvragen van uitkeringen, huisvestingsproblematiek, erfrecht, boedelverdeling etc, zaken waar je ineens mee geconfronteerd wordt. Het aanbieden van nabestaandenzorg als vast onderdeel in ons service pakket, zien wij als uitvaartondernemer anno 2013 als een absolute Must, om aan te geven dat wij oog en oor voor uw verdriet hebben, zorg en empathie, ook na de uitvaart.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder