Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Zegestede

Met gewone mensen, op een ongewoon moment, een buitengewone herinnering creëren.

Crematorium Zegestede te Roosendaal ligt direct naast de gelijknamige begraafplaats. Zegestede heeft de beschikking over twee aula’s. Aula De Drie Zwanen bevindt zich in het crematorium zelf en een aula in Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden. U kunt hieruit een keuze maken afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en uw wensen.

Aula De Drie Zwanen heeft 300 zitplaatsen en biedt een prachtig uitzicht op de binnentuin. De serene aula van Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden heeft 80 zitplaatsen. De aula’s beschikken over een ontvangstruimte voor uw gasten, een familiekamer die voor intimiteit zorgt voor de naaste familie en een ontmoetingsruimte voor na de plechtigheid. Tevens zijn deze aula’s voorzien van audiovisuele apparatuur en kunnen er opnames gemaakt worden. Na het afscheid kunt u met uw gezelschap terecht voor de condoleance. Er staat een horecateam voor uw klaar dat u gastvrij ontvangt en dat gespecialiseerd is in het verzorgen van condoleances voor grote en kleine groepen genodigden. Zowel het tijdstip als de duur van de plechtigheid bepaalt u zelf. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het crematorium.

Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden is gevestigd op begraafplaats Zegestede in Roosendaal. Deze bijzondere afscheidslocatie staat geheel in het teken van uw persoonlijke wensen en kan gebruikt worden bij een crematie of een begrafenis voor een gezelschap tot maximaal 80 personen.

Het gehele gebouw staat, inclusief terras, in complete dagdelen (ochtend, middag en avond) tot uw beschikking. Het moment van de dag, bijpassende horeca en zelfs de indeling van de ruimtes, alles is in te vullen zoals u dat wilt. De inrichting van Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden is sereen en warm. Er is aan alles gedacht om het voor u en uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken, van akoestiek en klimaatbeheersing tot geurbeleving.

U kunt uw gasten bijvoorbeeld ontvangen met koffie en een zoete lekkernij of een hartig broodje om vervolgens, op het moment dat het u schikt, te beginnen met het afscheid. Na het afscheid kunt u rustig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. U heeft de tijd en privacy om uw dierbare op uw eigen manier te herdenken. Zowel het team van medewerkers als het gehele gebouw staan daarvoor volledig tot uw beschikking, waarbij onze focus ligt op maximale service en gastvrijheid.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de afscheidslocatie. Zie ook https://4jaargetijden.nl

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder