Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Weerterland

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Aan de rand van de gemeente Weerd (Midden-Limburg) is crematorium Weerterland gelegen. Rust, persoonlijke benadering en ruimte zijn belangrijke kernwoorden voor de dienstverlening.

Het gebouw beschikt over opbaarkamers, waar in de dagen voor de uitvaart, afscheid genomen kan worden van de overledene. Daarnaast beschikt het uitvaartgebouw over een ruime aula met ruimte voor 150 zitplaatsen op lange banken. Indien gewenst kan het aantal zitplaatsen worden uitgebreid tot 250.

Vanuit de aula is er door de speels geplaatste ramen zicht op de prachtige tuin. De aula is voorzien van alle audio-visuele middelen om een persoonlijk afscheid mogelijk te maken. Zo kunt u gebruik maken van onze audio en presentatiesystemen of ook de eigen laptop aansluiten zodat u de regie behoudt. Ook is het mogelijk live muziek ten gehore te brengen en kunnen nabestaanden in het buitenland de plechtigheid online volgen. De camera's en opname-apparatuur maken het mogelijk een afscheidsplechtigheid op te nemen zodat u deze nog eens kunt bekijken.

Na afloop van de plechtigheid kunnen u en de genodigden samen komen in de coffee-lounge voor koffie en cake met een stukje Limburgse vlaai. Ook licht alcoholische dranken met borrelhapjes behoren tot de mogelijkheden.

Het overdekte terras kijkt uit op de prachtige tuin. Hier kunt u bij mooi weer ook gebruik van maken.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Weerterland:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Weerterland? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder