Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Hoeksche Waard

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Crematorium Hoeksche Waard is gelegen op een eiland in een vijver, centraal gelegen in de Hoeksche waard en makkelijk toegankelijk voor omliggende gemeenten als Barendrecht, Noord-Brabant en Goeree-Overflakkee.

Het gebouw, met parkeerterrein voor 80 eigen parkeerplaatsen, is strak vormgegeven van buiten. Binnen ademt het gebouw een geheel eigen sfeer van rust en warmte door de passende aankleding.

In Crematorium Hoeksche Waard kan altijd maar 1 plechtigheid tegelijk plaatsvinden. En per dag worden er maximaal 2 diensten gehouden. Zo krijgen families alle tijd en aandacht. Het gebouw beschikt over een grote aula met 160 zitplaatsen en een kleine aula met 40 zitplaatsen voor kleinere gezelschappen. Beide aula's kunnen samengevoegd worden tot één aula met maar liefst 200 zitplaatsen. Ook bestaat de mogelijkheid om de plechtigheid te volgen middels tv-schermen in ontvangsthal en koffieruimten.

In de familiekamer kan de naaste familie worden ontvangen voorafgaand aan de plechtigheid, om nog even onder elkaar te zijn. Deze ruimte kan echter ook gebruikt worden voor een intieme plechtigheid voor een klein gezelschap tot maximaal 15 personen.

Voorafgaand aan de uitvaart kunnen nabestaanden afscheid nemen van hun dierbare in een van de twee 24-uurs kamers waar nabestaanden middels een eigen sleutel op elk gewenst moment terecht kunnen.

Na afloop van de plechtigheid kunnen genodigden samenkomen in de grote koffieruimte met meer dan 100 zitplaatsen. Hier kan van alles worden geserveerd: van koffie tot licht alcoholische dranken met bittergarnituur.

Het crematorium biedt alle audio-visuele mogelijkheden voor het mogelijk maken van beeld en geluid tijdens de dienst alsmede het volgen van de dienst middels live-streaming.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Hoeksche Waard:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Hoeksche Waard? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder