Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium en uitvaartcentrum Waalstede

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Dit ruim opgezette uitvaartgebouw biedt onderdak aan een uitvaartcentrum en crematorium. Zo kan de hele uitvaart vanaf dezelfde lokatie plaatsvinden.

Het uitvaartcentrum beschikt over een sfeervolle verzorgingsruimte ten behoeve van de verzorging van de overledene. Nabestaanden kunnen bij de laatste verzorging assisteren maar vanzelfsprekend kunt u dit ook overlaten aan de medewerkers van Waalstede. Daarnaast beschikt het uitvaartcentrum over 4 huiselijk ingerichte rouwkamers. De overledene ligt niet gelijk in het zicht maar ligt enigszins afgeschermd. U heeft de mogelijkheid tot het afspelen van muziek en voor koffie en thee wordt gezorgd. Ook is er een zogenaamde 24 uurs kamer die het mogelijk maakt, net zoals thuis, op elk gewenst moment bij de overledene te zijn.

Waalstede beschikt over een grote aula (150 zitplaatsen en 250 staanplaatsen) en een kleine aula (voor max 30 personen). De kleine aula is uitermate geschikt voor intieme plechtigheden voor een klein aantal genodigden.

Na afloop kunnen genodigden samenkomen in een van de 3 koffiekamers met traas en lounge. Hier kunnen nabestaanden samenkomen, iets eten en drinken en herinneringen ophalen aan de overledene.

Afscheidsdiensten kunnen worden gehouden van maandag tot en met zaterdag vanaf 08.00 tot 16.00. Het gehele terrein kent ruimere openingstijden: van 08.30 tot 17.30.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium en uitvaartcentrum Waalstede:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium en uitvaartcentrum Waalstede? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder