Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium en uitvaartcentrum Rijtackers

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Bij Crematorium en uitvaartcentrum Rijtackers, gelegen aan de rand van Eindhoven, staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Het sfeervol ingerichte pand verenigt een uitvaartcentrum én crematorium in een gebouw waardoor de hele uitvaart onder 1 dak kan plaatsvinden. Dat brengt rust.

Het uitvaartcentrum beschikt over 2 aula's: een grote en een kleine aula. De kleine aula is speciaal ingericht voor intieme, kleine plechtigheden. Zo staan de stoelen opgesteld in een cirkel en beschikt het over sfeervolle glas-in-lood ramen die zorgen voor een prachtige lichtinval.

Tot de dag van de uitvaart kan de overledene verblijven in 24-uurs rouwkamers zodat nabestaanden op elk gewenst moment de overledene kunnen bezoeken. In onze verzorgingsruimte wordt de overledene verzorgd. Familieleden kunnen daarbij assisteren als zij dat wensen. De verzorgingsruimte is ook geschikt voor rituele bewassingen.

Voorafgaand aan de crematieplechtigheid kunnen familieleden bij elkaar komen in een van de familiekamers om zich zo voor te bereiden op de plechtigheid. Na de uitvaart kunnen genodigden samen komen in een van de 3 koffiekamers om elkaar te ontmoeten, herinneringen op te halen aan de overledene. Natuurlijk onder het genot van een hapje of een drankje zoals koffie en thee met een plakje cake. Maar ook uitgebreide borrels met taps behoren tot de mogelijkheden.

Het gebouw ligt temidden van een groen terrein met grote vijver. Rondom de vijver zijn er volop herinneringsmogelijkheden zoals een columbarium, gedachteniskapel, urnentuin, asverstrooivelden en zelf een rotstuin

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium en uitvaartcentrum Rijtackers:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium en uitvaartcentrum Rijtackers? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder