Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium en Uitvaartcentrum Oost-Groningen

Een perfecte combinatie van uitvaartcentrum en crematorium

Voor Uitvaartcentrum Oost Groningen is elke uitvaart uniek. Net als elk mens en elke laatste wens. Betrokkenheid en persoonlijke zorg om de overledene, de nabestaanden en hun wensen is voor Uitvaartcentrum Oost Groningen dan ook de enige juiste basis voor een uitvaart.
Uitvaartcentrum Oost Groningen biedt u de gelegenheid de uitvaartplechtigheid vorm te geven zoals u dat wenst. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de afscheidsdienst indien gewenst via internet uit te zenden.
En combinatie van uitvaartcentrum en crematorium biedt de mogelijkheid om zowel begrafenis als crematiediensten te kunnen houden. Daarnaast heeft Uitvaartcentrum Oost Groningen de beschikking over diverse rouwkamers.
Op het verhoogde terrein, dat het idee geeft van een hoogliggende Groninger terp, vindt u tevens een verstrooiingsterrein en urnentuin en urnenmuren(columbariums). Ook biedt het uitvaartcentrum een ruime collectie urnen en gedenksieraden en kunnen wij u informeren en adviseren bij de keuze van de asbestemming.

Video Crematorium en Uitvaartcentrum Oost-Groningen

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder